Contact

Phone contakt: + 421 908 676 888

sk en
Search





Latest News
Broker of the month /2024

PREDANÝ 4 izbový byt vo Vrakuni, tichá lokalita

Price:
On request
Region: Bratislavský kraj
District: Bratislava II
Town: Bratislava-Vrakuňa
Street: Kríková
Category: Flats
Property type: 4 room flat
 
Floor area: 82 m2
Condition of object: reconstructed
on the floor: 1
Balcony: none
Loggia: yes
Terrace: none
Advert ID: 18
  

Advert description:

XXL Reality – zariadený 4 izbový byt na Kríkovej ulici / Vrakuňa – Bratislava II. Byt sa nachádza na 1.poschodí / 8p. zatepleného, zrekonštruovaného bytového domu a jeho celková výmera je 82 m2 vrátane príslušenstva.



4-izbový byt prešiel v roku 2012 kompletnou rekonštrukciou. Byt má nepriechodné izby. Pri vstupe do bytu sa nachádza chodba, napravo je obývacia izba a menšia izba, naľavo spálňa a štvrtá izba. Oproti vchodu sa nachádza samostatná toaleta a kúpeľňa. Napravo, za zástenou, je kuchyňa s zasklenou loggiou. K bytu prislúcha aj pivnica.

Ponúkaný byt je priestranný, slnečný, orientovaný na dve svetové strany JV - SZ. Nachádza sa v tichej časti Vrakune. Mesačné náklady sú vo výške 0 € + energie.

Byt je ihneď voľný a cena je vrátane zariadenia.



Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite, v okolí je množstvo zelene, detský park ako aj kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti sú školy, škôlky, autobusové zástavky MHD, obchody, nákupné centrum HRON, ihriská, lekár.



Výhodou mestskej časti Vrakune je kompletná občianska vybavenosť, rýchla dostupnosť do centra Bratislavy ako aj bezproblémový prístup na diaľničný obchvat. V blízkosti sa nachádza Vrakunský lesopark, hrádza s možnosťou cykloturistiky.



V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia RK, kompletný právny servis, úhrada správnych poplatkov, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti ako aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.



Viac informácii Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908 676 888, prípadne E-mail: office-ZVNC-xxlreality.sk

Agent:

makler
Agent:Mgr. Valéria Pírová
Phone:+421908676888
E-mail:office-ZVNC-xxlreality.sk

Contact:

I am interested in more information.
I am interested in property watch out.
I offer price ... EUR.

Similar properties