Contact

Phone contakt: + 421 908 676 888

sk en
Search





Latest News
Broker of the month /2024

XXL Reality – Ponúkame na predaj KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ veľký 3 – izb. BYT, nachádzajúci sa V HISTORICKOM CENTRE STARÉHO MESTA - Palisády na ZOCHOVEJ ul. v tichom dvore.

Price:
330 000,00 €
Region: Bratislavský kraj
District: Bratislava I
Town: Bratislava-Staré Mesto
Street: Zochova
Category: Flats
Property type: 3-rooms apartment
 
Floor area: 71 m2
Condition of object: reconstructed
on the floor: 1
Balcony: none
Loggia: none
Terrace: none
Advert ID: 39
  

Advert description:

XXL Reality – Ponúkame Vám na predaj KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ veľký 3 – izb. BYT, nachádzajúci sa V HISTORICKOM CENTRE STARÉHO MESTA - Palisády na ZOCHOVEJ ul. v tichom dvore.



Ponúkame na predaj 3 izbový, priestranný byt, nachádzajúci sa v lokalite historického bratislavského podhradia, vo vyhľadávanej a prestížnej časti Palisády. Bytový dom je krásnou, historickou, tehlovou budovou z roku 1925.

Samotný bytový dom je členený na prednú časť z ulice a po prechode vnútorným nádvorím sa nachádza vnútorný blok domu. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí z 5.poschodového tehlového domu s výťahom. Bytový dom bol počas realizácie jeho nadstavby v roku 2015 čiastočne zrenovovaný, vymenené stúpačky a strecha, vchodové dvere sú na magnetický čip. Vo vnútri domu sa nachádzajú spoločné priestory nádvoria, ako aj krásna vnútorná záhrada, pričom všetky časti bytového domu dýchajú históriou.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou (2023) vrátane elektroinštalácie, podláh, okien, interiérových dverí. Taktiež bolo inštalované v celom byte elektrické podlahové kúrenie, bojler na ohrev TÚV, vstavaný nábytok na mieru, nová kuchynská linka so spotrebičmi. Podlahy v celom byte sú plávajúce laminátové, plastové okná zn. Schüco so sieťkami.



Pri vstupe do bytu sa nachádza vstavaná skriňa, určená na odkladanie kabátov a topánok, ktorá je súčasťou kuchynskej linky. Po pravej strane sa nachádza toaleta a naľavo kuchyňa, ktorá má veľmi veľa pracovného ako aj odkladacieho priestoru. Súčasťou kuchynskej linky sú vstavané spotrebiče: varná doska, rúra a mikrovlnná rúra, chladnička, umývačka, pračka, všetko spotrebiče značky BEKO. V rámci kuchyne je zabudovaný elektrický bojler Ariston na ohrev TÚV.

.

Priamo z chodby sa dostanete do obývacej časti, ktorá má okná orientované na vnútorné nádvorie. Obývačka je čiastočne zariadená. V rámci obývacej steny je zabudovaný pracovný stolík a odkladacia polica. Cez obývaciu izbu sa prechádza do zadnej izby, ktorá môže slúžiť ako detská izba, prípadne pracovňa.

V druhej časti bytu, za kuchyňou, sa nachádza priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom a dvoma umývadlami. Následne sa za kúpeľnou prechádza do tretej izby – spálne, súčasťou ktorej je samostatný vstavaný šatník, oddelený od izby posuvnými dverami. V celom byte sú vysoké stropy cca 2,9m, celková výmera bytu je 71m2.



Veľkou výhodou bytu je jeho výnimočná lokalita v podhradí Starého mesta, ktorá dýcha úžasnou históriou starej Bratislavy. V pešej dostupnosti sa nachádza všetko potrebné pre život ako sú školy, obchody, služby, zástavky MHD, reštaurácie a kaviarničky, lekárske ambulancie, kultúrne vyžitie ako aj relax, teda kompletná občianska vybavenosť. Byt má orientáciu na dve strany ( východ a západ ). Je tichý a príjemný, vhodný ako na trvalé bývanie, tak aj ako atraktívna investičná príležitosť s potenciálom na krátkodobý alebo dlhodobý prenájom.

Parkovanie pre rezidentov je možné priamo pred bytovým domom.



Ponúkaný byt je kúpou voľný, bez tiarch.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia RK, kompletný právny servis, úhrada správnych poplatkov, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti ako aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Viac informácii Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903 466 166 alebo 0908 676 888,

prípadne E-mail: office-ZVNC-xxlreality.sk

Agent:

makler
Agent:Mgr. Valéria Pírová
Phone:+421908676888
E-mail:office-ZVNC-xxlreality.sk

Contact:

I am interested in more information.
I am interested in property watch out.
I offer price ... EUR.

Similar properties
PREDANÝ   3iz. byt Toplianska ulica - Vrakuňa

PREDANÝ 3iz. byt Toplianska ulica - Vrakuňa

Flats, 3-rooms apartment Toplianska, Bratislava-Vrakuňa (district Bratislava II)