Contact

Phone contakt: + 421 908 676 888

sk en
Search





Latest News
Broker of the month /2024

XXL Reality – Ponúkame Vám na predaj 5-izbový rodinný dom, na Záhradníckej ulici, v Ivanke pri Dunaji.

Price:
299 000,00 €
Region: Bratislavský kraj
District: Senec
Town: Ivanka pri Dunaji
Street: Záhradnícka
Category: Houses and villas
 
Condition of object: partly reconstructed
Number of rooms: 5
Floor area: 176 m2
Plot area: 734 m2
Energy certificate: unknown
Balcony: none
Loggia: none
Terrace: yes
Advert ID: 45
  

Advert description:

Ponúkame Vám na predaj 5-izbový rodinný dom, nachádzajúci sa v tichej časti obce Ivanka pri Dunaji. Ponúkaný rodinný dom je dvojposchodový, podpivničený. Rodinný dom bol daný do užívania v roku 1959 pričom v roku 2005 prešiel zásadnejšou rekonštrukciou, dostavali sa 2 izby na poschodí, výmena plastových okien, plávajúcich podláh, schody, nový plynový kotol, zateplenie domu polystyrénom, vonkajšie omietky, nové čerpadlo.



Dispozícia rodinného domu:

Pri vstupe do domu sa nachádza vstupná chodba na odkladanie obuvi a búnd, ako aj samostatná toaleta.

Zo vstupnej chodby prejdete chodbičkou, napravo sú dvere do samostatnej špajze, dvere do pivnice, ktorú momentálne využívajú ako dielničku, kde sa nachádza aj kotol. Vedľa dverí od pivnice vedú schody na 1.NP poschodie a menšia kúpeľňa. Naľavo je spálňa, s výhľadom do záhrady. Na konci chodby je kuchyňa, orientovaná na ulicu a prechodná do obývačky.

Na 1. NP sa nachádzajú 3 izby, 2 sú prechodné izby a chodba, využívaná aj ako pracovisko.



Dom má orientáciu na dve svetové strany, a to SZ a J-JV. Dom má vlastné ústredné kúrenie prostredníctvom plynového kotla značky Protherm. Dom sa nachádza v tichej a príjemnej pôvodnej časti obce Ivanky pri Dunaji, vhodný na trvalé bývanie. Rodinný dom má potenciál na dispozičnú zmenu, pričom si ho budúci majitelia môžu prebudovať podľa vlastných predstáv.



Zastavaná plocha domu je 98 m2, celková úžitková plocha je 176m2, cca 30m2 je podpivničená časť domu.



K domu prislúcha udržiavaná úžitková záhrada s ovocnými stromami, s malým murovaným záhradným domčekom, slúžiacim ako kôlnička, sklad. Celková plocha pozemku je 734m2.



Pred domom si majiteľ vybudoval 2 pozdĺžne parkovacie miesta. V dome je zavedený optický internet.



Lokalita, kde sa ponúkaná nehnuteľnosť nachádza, poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť ako sú obchody, služby, kaviarne a reštaurácie, školy, škôlky, verejné parkovanie. Lokalita taktiež poskytuje možnosti na rôzne športové aktivity, v blízkosti jazero Šutrovka, prístup na cyklochodníky.



Ivanka pri Dunaji je vzdialená od centra Bratislavy 12km. Je vyhľadávanou lokalitou s občianskou vybavenosťou a rýchlym prístupom či už do Bratislavy alebo na diaľnicu D1 a D4.



Ponúkaný rodinný dom je bez akýchkoľvek tiarch a predajom ihneď kúpou voľný.



V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia RK, kompletný právny servis, úhrada správnych poplatkov, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti ako aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Viac informácii Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908 676 888 alebo 0903 466 166, prípadne E-mail: office-ZVNC-xxlreality.sk

Agent:

makler
Agent:Mgr. Valéria Pírová
Phone:+421908676888
E-mail:office-ZVNC-xxlreality.sk

Contact:

I am interested in more information.
I am interested in property watch out.
I offer price ... EUR.