Kontakt

Telefónny kontakt: + 421 908 676 888

sk en
Vyhľadávanie





Novinky a aktuality
Druhá novinka xxlreality.sk
Prvá novinka xxlreality.sk
Maklér mesiaca /2024

PRENAJATÝ 3-izbový byt (mezanín) v Jarovciach

Cena:
850,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Jarovce
Ulica: Zafírova
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 69 m2
Stav objektu: novostavba
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 22
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PRENAJATÝ 3-izbový byt (mezanín) v 3-dome so samostatnými vchodmi, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej tichej lokalite Bratislava – m.č. JAROVCE.

Predmetný byt má 2 podlažia a je umiestnený v strednej časti 3-domu so samostatným vchodom. Má taktiež povalový úložný priestor, záhradu, predzáhradku a 2 parkovacie miesta. Celková výmera bytu je 68,91m2.

Byt je dobre dispozične riešený. Pri vstupe do bytu sa na pravej strane nachádza nástenný šatník na kabáty a topánky, na opačnej strane je úložný priestor spolu s kotlom so zatváracími posuvnými dverami, toaleta s umývadlom a samostatná komora.

Na prízemí, po vstupe z haly, sa nachádza obývacia izba s kuchyňou, z ktorej sa vychádza na menšiu slnečnú terasu. Kuchynská linka ako aj obývacia zástena bola vyrobená na mieru. Obývacia izba so záhradkou je orientovaná na JZ a kuchyňa na SV.

Z obývacej izby vedú schody na 2. podlažie, kde sa naľavo aj vpravo nachádzajú 2izby, ktoré sú slnečné a sú v nich zabudované vstavané skrine na mieru. V ľavej izbe sa nachádza malý francúzsky balkónik. V kúpeľni je okrem väčšieho umývadla a úložného priestoru sprcha a toaleta, ktoré sú od seba oddelené stredovým múrikom. Každé z nich má zatváracie sklenené dvere. Kúpeľňa disponuje denným svetlom vďaka strešnému oknu.

Byt má k dispozícii aj povalový strešný priestor, tzv. pochôdzne podkrovie o výmere 22m2, ktorý je možné využiť buď ako odkladací priestor alebo pracovňa, nakoľko je strecha extra zateplená a má urobenú parozábranu s vetraním.

Byt má samostatný plynový kotol a podlahové kúrenie. Namontované sú elektrické vonkajšie žalúzie na všetkých oknách domu okrem malého kuchynského okienka.
K bytu prislúcha predzáhradka o výmere 11m2, záhrada o výmere 30m2 a 2 parkovacie miesta o výmere 25m2. Na týchto parkovacích miestach majiteľ zriadil elektrickú prípojku (2 uzamykateľné zásuvky) pre elektrické/hybridné autá, ktoré sú pripojené na vlastný elektromer.
Vek novostavby - 4roky.

Byt je čiastočne zariadený, t.j. kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, obývacia izba - sedačka, vstavané skrine a odkladacie priestory v každej izbe. Je možnosť dokúpenia zariadenia, po dohode s majiteľom a prenajímateľom

OKOLIE:
Byt v 3-dome sa nachádza v tichej mestskej časti Jarovce, ktoré sú zastavané rodinnými domami a menšími bytovkami. V okolí je dostatok zelene ako aj dobrá občianska vybavenosť, potraviny, školy, škôlky, reštaurácie. Veľmi dobrý prístup do Petržalky, centra mesta ako aj iných častí Bratislavy, na mestský obchvat aj diaľnicu.

NÁKLADY:
Mesačné náklady na energiu, vodu, teplo, OLO predstavujú sumu 110 Eur nie sú zahrnuté v cene nájmu. TV a internet nie je zahrnutý v cene, sú dotiahnuté siete UPC. Je možnosť obnoviť zmluvu buď na majiteľa alebo na nájomcu vo výške cca 30Eur. Mesačné náklady sú počítané na 3 osoby v domácnosti. ň

PLATBY:
Po podpise zmluvy sa platí: nájom vo výške 850 Eur + 110 Eur energie a depozit vo výške mesačného nájmu.


Viac informácii Vám poskytneme na telefónnom čísle 0908 676 888 alebo emailom office-ZVNC-xxlreality.sk .

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Valéria Pírová
Telefón:+421908676888
E-mail:office-ZVNC-xxlreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Podobné nehnuteľnosti
PRENAJATÝ !!!   3izbový byt v tichej lokalite BRATISLAVA III-Nové Mesto

PRENAJATÝ !!! 3izbový byt v tichej lokalite BRATISLAVA III-Nové Mesto

Byty, 3 izbový byt Nobelova, Bratislava-Nové Mesto (okres Bratislava III)
PRENAJATÝ zariadený 2-izbový byt v Slovenskom Grobe

PRENAJATÝ zariadený 2-izbový byt v Slovenskom Grobe

Byty, 2 izbový byt Dúhová, Slovenský Grob (okres Pezinok)