Kontakt

Telefónny kontakt: + 421 908 676 888

sk en
Vyhľadávanie





Novinky a aktuality
Druhá novinka xxlreality.sk
Prvá novinka xxlreality.sk
Maklér mesiaca /2024

PREDANÝ - 1izb. byt v Petržalke - Bratislava V

Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Vyšehradská
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 38 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 4
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 30
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

XXL Reality – Vám ponúka na predaj zariadený 1-izbový byt na Vyšehradskej ulici / Petržalka - Bratislava V. Byt sa nachádza na 4.poschodí / 12p. zatepleného bytového domu PEGAS, ktorý bol postavený v roku v 2005 vo vyššom štandarde. Celková výmera bytu je 38 m2.

Ponúkaný 1-izbový byt je dispozične dobre riešený. Pri vstupe do bytu sa nachádza chodba, ktorej súčasťou je veľká vstavaná skriňa ako aj botník a vešiak na bundy. Na ľavej strane je vstup do priestrannej kúpeľne s umývadlom, vaňou a toaletou. V kúpeľni je umiestená pračka ako aj skrinky a poličky.
Obývacia izba je spojená s kuchynským kútom a menším jedálenským stolom. K bytu prislúcha balkón o výmere 4m2. Byt sa majitelia snažili prakticky a účelne zariadiť, má veľkú poschodovú posteľ ako aj priestor pre sedačku.
Byt je orientovaný na severovýchod.

Bytový dom sa nachádza v tichšej časti Petržalky. Pri vstupe do bytového domu je možné okrem Audio vrátnika využiť aj služby osobného vrátnika, ktorý je k dispozícii počas dňa a stará sa aj zovňajšok domu. K dispozícii sú 4 výťahy, pričom jeden z nich je nákladný.
V okolí je detské ihrisko ako aj kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti sú školy, škôlky, autobusová zástavka MHD, potraviny TESCO, pekáreň, večierka, posilňovňa, zubár.

Výhodou mestskej časti Petržalka je kompletná občianska vybavenosť, rýchla dostupnosť do centra Bratislavy ako aj bezproblémový prístup na diaľničný obchvat. V blízkosti sa nachádza jazero Draždiak, hrádza s možnosťou cykloturistiky ako aj korčuľovania a rôzne centrá.

Samotný byt nemá zriadené parkovacie miesto ani garáž, ale v okolí nie je problém s verejným parkovaním.

Byt je kúpou voľný.

Mesačné náklady vrátane nájomného, FO, RTVS poplatku elektriky sú cca 99Eur.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia RK, kompletný právny servis, úhrada správnych poplatkov, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti ako aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Viac informácii Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908 676 888, prípadne E-mail: office-ZVNC-xxlreality.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Valéria Pírová
Telefón:+421908676888
E-mail:office-ZVNC-xxlreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.